Uskoro podnošenje prijedloga za unutarstranačke izbore u fočanskom SNSD-u

Član Predsjedništva SNSD-a i aktuenlni ministar finansija u Vladi Republike Srpske, Zora Vidović prisustvovala je sastanku Opštinskog odbora SNSD-a Foča i tom prilikom upoznala lokalno članstvo ove stranke sa nizom zaključaka usvojenih na sjednici Glavnog odbora stranke.

Vidovićeva je, na sastanku u Foči, upoznala lokalno rukovodstvo i članove ove stranke sa prijedlogom politike povećanja plata u Republici Srpskoj, a bilo je govora o ekonomskoj i političkoj situaciji u Srpskoj i BiH.

Član Predsjedništva SNSD-a, Zora Vidović pohvalila je dosadašnji rad Opštinskog odbora ove stranke u Foči i rekla da će uz pomoć Vlade Republike Srpske pokušati da pomognu Foči da iskoristi sve potencijale kojima Foča raspolaže, kako bi se našla u vrhu razvijenih opština u Srpskoj.

Govoreći o situaciji u organizaciji stranke na lokalnom nivou predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Foča, Veljko Marić najavio je podnošenje prijedloga da se organizuju unutarstranački izbori ove stranke u Foči.

-Vjerovatno ćemo predložiti da, putem lokalnih unutarstranačkih izbora, napravimo osvježenje u Opštinskom odboru i da u prvi plan uđu mladi ljudi, kako bismo obezbijedili uslove da Foča bude bolja- rekao je Marić.

Na sastanku je bilo riječi i o lokalnim izborima naredne godine, kao i o odnosu sa koalicionim parnerima SNSD-a, a potvrđeno je da je postignut dogovor za izbor lokalnih koalicionih partnera bez uplitanja u odnose na republičkom nivou.

Izvor: Radio Foča