Učešće OŠ “Veselin Masleša” na 14. Međunarodnom festivalu dječjeg i nastavničkog stvaralaštva

Na 14. Međunarodnom festivalu dečjeg i nastavničkog stvaralaštva “KREATIVNA ČAROLIJA” koji je održan u Banja Vrujci 25-26. maja 2018., clanovi dramske sekcije od 2-5. razreda predstavili su se predstavom “Samo zažmuri i želi…”
Dramski konkurs za najbolji dječiji, pozorišni komad bio je na temu ” Njima nebo nije bilo granica”, a predstava je morala biti autentićna u skladu sa temom konkursa i da nije ranije javno izvođena. Amaterske snimke pozorišnih predstava u trajanju od 8- 10 minuta trebalo je postaviti na Youtube, nakon čega je stručni žiri u finalu izabrao 7 najuspješnijih predstava koje su svoje predstave prikazale uživo na festivalu, gdje je naša glumačka ekipa predvođena učiteljicom Milenom Vuković, osvojila 3. mjesto!


U okviru festivala, djeca su učestvovala u Karnevalu dječijih čudesa na temu ” Kosmos kao inspiracija” , kao i drugim aktivnostima: Čarobno drvo želja, radionice za djecu i učitelje, posjetili Čarobno Selo i divno se proveli!
Čestitamo učiteljici Mileni i ovoj divnoj glumačkoj ekipi u sastavu: Anđela Ivanović, Eva Dobnik, Stefan Vuković, Stefan Drakul, Danica Marković, Pavle Grujičić, Novak Drašković!

Izvor: JU OŠ “Veselin Masleša” Foča