Sutjeska odigrala i drugu kontrolnu utakmicu

Minimalac za trijumf

Fudbaleri Sutjeske su ostvarili minimalnu pobjedu u drugom kontrolnom susretu pred nastavak prvenstva u prvoligaškom karavanu RS nad drugoligašem sa Sokoca. Iako su oba tima tek u polovini pripremnog procesa, po prikazanoj igri treneri Sutjeske i Glasinca mogu biti zadovoljni. Prvo poluvrijeme proteklo je u izedanačenoj igri, ali su bolje prilike za postizanje pogotka imali igrači OFK Glasinca 2011. Naročito se to odnosi na 17. minut utakmice, kada je u kaznenom prostoru domaćeg tima nepropisno zaustavljen Bunijevac, vrlo dobri sudija Kovačević je pokazao na bijelu tačku, a šut Bunijevca sa jedanaest metara je odbranio raspoloženi golman Sutjeske Avramović.

U drugom dijelu utakmice domaći tim je bio agilniji, uz to je napravio dosta povoljnih prilika. Trenutak odluke desio se u 52. minutu, kada je Mojović idealno sa desne strane u šesnaestercu gostiju pronašao Danilovića, koji je glavom poslao loptu u gornji desni ugao gola Sokočana.

Sutjeska (F) – OFK Glasinac 2011 1:0 (0:0)

Gradski stadion u Foči. Gledalaca:50. Sudija: Luka Kovačević (Foča) Strijelac: Danilović u 52. minutu (Sutjeska).

Sutjeska: Avramović, Pljevaljčić, Milić, Drakul, Filipović, A.Ivanović, Božović, Sekulić, Radović, Jojić, Perišić. Igrali su još: Milanović, Sekulović, Rašević, Mojović, M.Ivanović, Lazarević, V.Ivanović, Danilović.

OFK Glasinac 2011: Krunić, Žugić, M.Vujičić, Mi.Vujičić, Pajević, A.Pejanović, Ninković,  Lizdek, Lukić, Erić, Bunijevac. Igrali su još: Kosorić, Veljović.

Radanović se usavršava

U susretu između Sutjeske i OFK Glasinca 2011 na klupi domaćeg tima nije bilo šefa stručnog štaba Miljana Radanovića, koga je mijenjao pomoćnik Filip Ikonić. U Sutjesci se poklanja pažnja usavršavanju i školovanju trenera, pa je upravo Radanović trenutno u Vogošći, gdje se provodi Uefin program u okviru FS BiH za sticanje A trenerske licence.

Autor: S.Vukašinović