SJAJNA KVOTA NA ORLOVE: Hoće li se rukometaši Srbije revanširati Hrvatskoj?

Zna se šta u rukometu predstavlja Hrvatska, ali se isto tako i zna da u ovakvoj vrsti utakmica Srbija neće unaprijed imati respekt ni prema kakvom renomeu.

Sve se mora potvrditi na terenu, a to u dvorani ,,Aleksandar Nikolić’’ svakako neće biti lako ni medaljama sa najvećih takmičenja potvrđenoj selekciji. Derbi je uvijek derbi i tu važe posebna pravila.

Ovo je svakako više od utakmice i možemo slobodno reći da ovdje nema favorita. Meridian vam daje priliku da Srbiju pogurate ka pobjedi i još dva boda na tabeli uz nevjerovatnu kvotu 3.95.

Orlovi su bez pobjede poslije prve dvije utakmice, a atmosfera u Beogradu bi trebalo da bude snažan vjetar u leđa ka trijumfu protiv Hrvatske.

Kvotaza one koji bi svoje navijanje da potvrde i ,,kecom’’ u Meridianu je takođe odlična i nema previše razloga da se propusti.

Motiv revanša za srpske rukometaše takođe postoji. Naime, Hrvatska je ostvarila pobjede u prethodnim mečevima na prošlogodišnjem prvenstvu Evrope i na Olimpijskim igrama u Londonu. Nekoliko mjeseci prije Olimpijskog turnira, Srbija je upravo na PE u Beogradu posljednji put bila bolja od svog velikog rivala.