OK fest: Trojac di-džejeva zadužen za zabavu na bazenu

Poznata su imena di-džejeva, koji će nastupiti na šestom Nektar OK festu od 12. do 14. jula na Tjentištu, a to su Nebs Džek i Mladen Tomić iz Banjaluke i Spejs moušn iz Novog Sada, saopštili su danas organizatori festivala.

Od ranije  su poznati izvođači na glavnoj i bini u OK kampu, među kojima su najzvučnija imena „Franc Ferdinand“ iz Škotske, “Goblini”, “Bjesovi”, “Partibrejkers” iz Srbije, „Dubioza kolektiv“ iz BiH, „Let tri“, „Brkovi“ iz Hrvatske, a i ove godine zagrijavanje za odličan festivalski dnevni i večernji program počinjaće kraj najvećeg bazena na Balkanu.

Trojac di-džejeva biće zadužen za odličnu atmosferu na Samer stejdžu- jednoj od omiljenih lokacija OK kampera, koji odmor od ljetnih vrućina i uzavrele festivalske atmosfere traže u hladu bazena na Tjentištu, prikupljajući energiju i dobre vibracije za program koji ih u nastavku dana očekuje, navode organizatori.

Uz 72 sata neprekidne zabave na tri festivalske bine, nektar OK fest nudi i adrenalinski doživljaj na raftingu rijekom Tarom i planinarske šetnje kroz Nacionalni park „Sutjeska“.

Sve one, koji planiraju da dođu na Tjentište, organizatori podsjećaju da na vrijeme obezbijede boravak.

U ponudi su paketi od 70 KM, koji podrazumijevaju smještaj u kampu, ulaznicu za  koncerte i prevoz, kao i paketi od 35 KM za smještaj u kampu i ulaznicu za koncerte.

Informacije i prijave za boravak u festivalskom kampu mogu se naći na zvaničnoj stranici festivala okfest.net/booking.

Izvor: Radio Foča