Navijač Sutjeske udario glavnog sudiju

Mediji u Republici Srpskoj pišu o incidentu na prvoligaškoj utakmici u Foči između domaće Sutjeske i Tekstilca iz Dervente, kada je jedan navijač Sutjeske, po završetku meča, fizički napao sudiju Bojana Panića.

Razočaran susretom bez golova, dio domaćih igrača i stručnog štaba okomio se na sudiju Panića i pritom ga verbalno napao. Prema izvještaju delegata Vladana Simeunovića iz Bijeljine, prilikom ulaska u službene prostorije Panića je udario neidentifikovani navijač. U kratkom izvještaju napravljenom odmah po završetku utakmice delegat je napisao sljedeće:

“Po završetku utakmice na centru igrališta sudiji je prišao predstavnik domaćina Mladen Milanović te mu prijetio da će ga fizički napasti. Potom, kada su sudije došle do ulaza u službene prostorije, na sudiju utakmice nasrnuli su predstavnik domaćina i igrač domaćina Marko Mrgud, a u gužvu je utrčao i neidentifikovani navijač koji je udario glavnog sudiju. U gužvi su učestvovala i druga lica”.

Sada je na potezu Takmičarska komisija Fudbalskog saveza RS koja će na osnovu izvještaja delegata utakmice procijeniti da li postoji osnov za pokretanje disciplinskog postupka, pišu mediji.

Izvor: Radio Foča