Kontrolna utakmica: Sutjeska (F) – Slavija 2:1

Pomjeranje prvenstva za sedam dana dobro je došlo ekipama Sutjeske i Slavije da naprave još jednu provjeru pred početak proljećnih nadmetanja u prvoligaškom karavanu RS. Prvo poluvrijeme pripalo je domaćem sastavu, koji je došao do vođstva u 8. minutu. Nakon kornera sa lijeve strane, u kaznenom prostoru Slavije najbolje se snašao Mihajlović i pogodio donji lijevi ugao gola nemoćnog Buturovića. I drugi dio je počeo prilikama Fočaka, ali su nepecizni bili Rašević u 54. i Danilović u 62. minutu. Gosti su stigli do izjednačenja u 72. minutu, kada je nesmotrenost domaće odbrane iskoristio Nemanja Pušara. Potom su gostujući igrači u dva navrata pogodili prečku domaćeg tima, Milenković u 76., a minut kasnije Nemanja Pušara. Konačan rezultat postavljen je u 78. minutu. Slobodan udarac sa lijeve strane izveo je Mojović, a ponovo se pred golom Slavije dobro snašao Mihajlović i poslao loptu u mrežu gola gostiju.

Sutjeska (F) – Slavija 2:1 (1:0)

Gradski stadion u Foči .Gledalaca 50. Sudija: Bojan Stojanović (Foča). Strijelci: Mihajlović u 8. i 78. minutu (Sutjeska); N.Pušara u72. minutu (Slavia).

Sutjeska: Avramović, Mihajlović, Mrgud, Drakul, Sekulović, A.ivanović, M.Ivanović, Milić, Danilović, Rašević, Radović. Igrali su još: Milanović, Filipović, Božović, Sekulić, Mojović. Lukić, V.Ivanović.

Slavija: Buturović, Antić, A.Pušara, Lalović, Cicović, Milenković, Prutina, Popovac, Muharemović, N.Pušara, Stojanović. Igrali su još: Engelman, Babić, Parađina, Nedžibović.

Autor: S.Vukašinović