“Dubioza kolektiv” poziva na OK fest i opominje posjetioce da počiste iza sebe

„Dubioza kolektiv“ na svoj način je pozvala publiku da dođe na OK fest na Tjentište od 12. do 14. jula, na kome će ovaj poznati bend drugi put nastupiti, ne propustivši priliku da ukaže i na potrebu očuvanja životne sredine.

„Eto, eto me na festival Okej, hajmo svi na Tjentište, jer program dobar je“, pjevaju momci iz „Dubioze“ u kratkom video pozivu uz melodiju iz pjesme „Lažu me“ od Dina Merlina, koji je objavljen na jutjub kanalu OK festa.

Na kraju pjesme poručuju posjetiocima da ne zaborave da počiste iza sebe „da ne bi Tjentište bilo smetljište“.

„Momci iz benda iskoristili su priliku i da publiku pozovu na ekološku odgovornost, jer važno je da Tjentište i poslije odlične trodnevne OK avanture ostane kao i do sada magično, prirodno i čisto“, navodi se u saopštenju organizatora.

„Dubioza kolektiv“ nastupiće drugog dana festivala, u subotu 13. jula, a uz njih to veče na glavnoj bini pjevaće i Edo Majka i Helem Nejse.

I ove godine publiku na Tjentištu očekuje odlična zabava, a između ostalih imaće priliku da gledaju nastupe bendova “Goblini”, “Brkovi”, “Partibrejkers”,”Let tri”, “Franc Ferdinand”, “Bjesovi”, Neleta Karajlića.

https://www.youtube.com/watch?v=cpSl_74U1hs

Izvor: Radio Foča