Dođi i podrži Maglić, sutra odbojkaški spektakl u Foči- protiv Inove za šampionsku titulu

Odbojkašice Maglića na korak su od istorijskog uspjeha i plasmana u Premijer ligu BiH.

Sve je u njihovim rukama- u posljednjem kolu Prve lige Srpske dočekuju vodeću Inovu iz Banjaluke i u slučaju pobjede od 3:0 ili 3:1 postaće šampionke Srpske, ujedno i novi član bh elite.

Banjalučanke imaju tri boda više, pa im je za titulu dovoljan i poraz uz osvojena dva seta koja donose jedan bod.

Dvije prethodne sezone, Fočanke su bile vicešampionke Srpske, a sada maksimalno motivisane vjeruju da je pravi trenutak za treću sreću i šampionsku titulu.

„Naša prednost je veliko zajedništvo, dugo se poznajemo i družimo. Vrijedno radimo i vjerujemo da uz pomoć naših navijača možemo savaldati Banjalučanke“, kaže tehničar „Maglića“ Marija Mališ.

Mladi stručnjak na klupi „Maglića“ Vlado Vuković ističe da su, uprkos velikim promjenama u sastavu na kraju prošle sezone, uspjeli da zadrže izuzetno kvalitetan nivo igre koji ih je doveo na prag Premijer lige BiH.

„Nadam se da ćemo se popeti jednu stepenicu više i prvi put postati prvaci Republike Srpske. Jedini poraz doživjeli smo upravo od Inove u Banjaluci i želimo da im se revanširamo i time domognemo Premijer lige BiH“, rekao je Vuković.

Interesovanje Fočaka za susret odluke između Maglića i Inove je veliko i ne treba sumnjati da će fočanske odbojkašice imati ogromnu podršku sa tribina, što su svojim igrama sigurno i zaslužile.

Utakmica se igra u Gradskoj dvorani u Foči sutra u 19,00 časova.

Maglić iznad svih!

Izvor: Radio Foča