stadion

Oprezno protiv Zvijezde 09

Nakon pomalo neubjedljivog starta u novom šampionatu, kada su ostvarili poraz od Slobode, a potom odigrali neriješeno sa Drinom, pred fudbalerima Sutjeske je novo iskušenje. U goste im dolazi jedan od glavnih kandidata za osvajanje titule u I ligi RS, Zvijezda 09. Trener Fočaka, Srđan Bajić, daje blagu prednost gostima iz Etno sela Stanišići, ali i vjeruje i u svoje izabranike.

– Odlično znamo da je Zvijezda 09 jedan od najboljih, ako ne i najbolji sastav u ligi. Najavili su borbu za plasman u BH elitu i pokazali su na otvaranju nove sezone sa dva trijumfa da su najozbiljniji kandidati za osvajanje titule. Zato im i prepuštamo ulogu blagog favorita, ali to ne znači da ćemo olako dozvoliti da napuste naš stadion neporaženi. Nastupićemo kompletni, igrači su vrijedno radili u protekloj sedmici, poznat nam je stil igre Zvijezde 09, na koji ćemo znati da adekvatno odgovorimo. Igrači su motivisani , očekujemo podršku vjernih navijača i ako ispoštujemo sve što smo proteklih dana radili i planirali, vjerujemo u dobar rezultat protiv ekipe iz Etno sela Stasnišići – zaključio je Srđan Bajić, trener Sutjeske.

Susret između Sutjeske i Zvijezde 09 igra se u subotu 26. avgusta, u večernjem terminu pod svjetlošću reflektora od 19 časova.

Autor: S.Vukašinović